Termeni si Conditii ai aplicatiei mobile TheCounsel White Collar „Aplicatia”ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Accesul tau si utilizarea acestei Aplicatii se supun prezentelor Termeni si Conditii. Prin utilizarea Aplicatiei iti exprimi acordul cu privire la termenii, conditiile si limitarile de raspundere impuse.

DESCRIEREA APLICATIEI. DEFINITII

Aplicatia se afla in folosinta exclusiva a SCA Botezatu si Asociatii cu sediul social in Bucuresti, strada Gheorghe Moceanu nr. 9, sector 1, inregistrata la Baroul Bucuresti prin decizia nr. D29 din data de 12.01.2016, SCA Botezatu si Asociatii detinand drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului Aplicatiei, fiind denumita in continuare “TheCounsel”.

Aplicatia a fost elaborata cu scopul de a oferi Utilizatorilor simple informatii despre comportamentul entitatilor vizate si al persoanelor implicate in desfasurarea unor activitati intreprinse de organele judiciare (i.e. organe de politie, parchet, DNA, DIICOT, instanta) in cursul procesului penal).

Aplicatia reprezinta un sumar al informatiilor util in cazul unei astfel de activitati. Prin accesarea “YourRedButton”, poti contacta printr-un singur click echipa noastra pentru asistenta juridica imediata, disponibila oricand, dupa incheierea unui contract de asistenta.

Urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

 • Utilizator – orice persoana fizica ce se inregistreaza in Aplicatie si acceseaza continutul pus la dispozitie de catre TheCounsel;
 • Continut – totalitatea informatiilor puse la dispozitia Utilizatorului si accesul la materiale informative prin intermediul Aplicatiei.

RECOMANDARI

Continutul acestei Aplicatii trebuie interpretat ca fiind de informare si nu constituie asistenta juridica prin urmare nu trebuie utilizat ca baza pentru luarea deciziilor.

Aplicatia este destinata si trebuie utilizata doar in scop informativ si nu poate fi considerata in niciun moment ca reprezentand consultanta juridica. TheCounsel nu isi asuma raspunderea pentru eventuale consecinte ce pot sa apara in urma utilizarii in orice mod a informatiilor cuprinse in Aplicatie.

Pentru evitarea oricarui dubiu, nimic din Continutul Aplicatiei nu trebuie interpretat in sensul unei relatii contractuale avocat-client sau ca oferind consultanta juridica de specialitate din partea TheCounsel. Utilizatorul poate obtine consultanta juridica de specialitate de la TheCounsel in baza unui contract de asistenta juridica.

TheCounsel nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau deteriorare, indiferent de natura acesteia, care poate rezulta din accesarea sau valorificarea Continutului Aplicatiei si nu raspunde cu privire la actele sau omisiunile facute de Utilizatori in baza Continutului Aplicatiei.

INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru a beneficia de Continutul oferit de Aplicatie, Utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont de utilizator.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te informam ca, pentru a accesa si folosi Aplicatia, vom colecta si prelucra datele tale cu caracter personal, respectiv numele, adresa de e-mail si numarul de telefon, pe toata durata in care este activ contul tau de utilizator.

La momentul solicitarii serviciilor noastre prin accesarea YourRedButton, daca setarile dispozitivului care ruleaza Aplicatia permit acest lucru, iti putem folosi datele de localizare (GPS) pentru a ajunge la tine. Datele de localizare vor fi folosite doar in acest scop si nu vor fi stocate ulterior.

Te informam ca, in conformitate cu Regulamentul general de protectie a datelor 2016/679, ai dreptul de a accesa, corecta si sterge datele cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul de a face obiectii si a restrictiona anumite procesari ale datelor precum si de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere in legatura cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

Datele personale furnizate vor fi stocate numai în scopul de a-ti oferi serviciile Aplicatiei. Odata cu stergerea contului tau, datele personale furnizate vor fi sterse.

Poti sa ne contactezi cu orice problema in legatura cu datele cu caracter personal prelucrate, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor enumerate mai sus la adresa: office@thecounsels.com

MODIFICARILE CONTINUTLUI

TheCounsel isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, Continutul pus la dispozitie. In acest caz, TheCounsel nu este raspunzator fata de Utilizator sau fata de o terta persoana pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a Continutului disponibil prin intermediul Aplicatiei.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toata creatia grafica, Continutul Aplicatiei si materialele informative accesate sunt proprietatea TheCounsel. Fac exceptie informatiile si elementele grafice inregistrate de Utilizatori, precum si semnele grafice apartinand altor entitati.

Utilizatorul se obliga sa nu reproduca, sa nu copieze, sa nu vanda sau sa exploateze in orice mod Continutul, informatiile si/sau materialele la care are acces ca urmare a utilizarii acestei Aplicatii. Utilizatorului ii este interzisa modificarea, copierea, inchirierea, cedarea, imprumutul, vanzarea, distributia sau crearea unor materiale derivate bazate pe Continutul sau programele folosite in cadrul Aplicatiei.

RASPUNDERE

Utilizatorul declara in mod expres ca accepta urmatoarele:

 • Utilizarea Continutului pus la dispozitie in Aplicatie se face pe propria raspundere.
 • TheCounsel este absolvit in mod expres de orice raspundere.
  • TheCounsel nu ofera nicio garantie cu privire la faptul daca:
  • Continutul implineste toate cerintele Utilizatorilor;
  • Continutul va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.

LIMITELE RASPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca TheCounsel nu este si nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, inclusiv, dar fara a fi limitat la prejudicii constand in pierderea de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca TheCounsel a fost anterior informat despre posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Continutului Aplicatiei;
 • accesul neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale unei terte parti asupra Continutului Aplicatiei;
 • orice alta problema legata de Continutul Aplicatiei.

NOTIFICARI SI COMUNICARI

Notificarile/comunicarile adresate Utilizatorilor vor fi facute pe cale electronica, prin intermediul Aplicatiei sau prin e-mail. TheCounsel poate face notificari privind schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni similare prin afisarea de instiintari catre Utilizatori in mod general, pe site-ul www.thecounsels.com sau in Aplicatie.

FORTA MAJORA

Aplicatia si TheCounsel nu sunt obligati a se conforma obligatiilor prevazute in prezentii Termeni si Conditii ca urmare a unei cauze aflate in afara controlului lor, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, alte actiuni/inactiuni de care creatorii Aplicatiei sau TheCounsel nu sunt responsabili.

LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestei Aplicatii, Utilizatorul accepta ca Termenii si Conditiile si orice disputa legata de acestea sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

Aplicatia nu ofera garantia ca aceasta si Continutul sau se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza aceasta Aplicatie din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor tarii in care se afla.

CLAUZE FINALE

Termenii si Conditiile reprezinta acordul partilor si reglementeaza folosirea de catre Utilizator a Continutului Aplicatiei.

In cazul in care, ulterior lansarii Aplicatiei, vor fi implementate sectiuni suplimentare de Continut, puse la dispozitie in Aplicatie, aceste sectiuni vor fi supuse prezentilor Termeni si Conditii.

Utilizatorul intelege si isi asuma in mod expres faptul ca pentru acordarea de asistenta juridica si reprezentare din partea TheCounsel, aceasta relatie va fi in mod distinct si obligatoriu reglementata prin semnarea unui contract de asistenta juridica, cu respectarea prevederilor specifice legislatiei de avocat.

De asemenea, Utilizatorul intelege si isi asuma in mod expres faptul ca in cazul in care va solicita asistenta juridica si reprezentare din partea TheCounsel prin intermediul Aplicatiei, deplasarea unui avocat sau dupa caz, a unei echipe de avocati va putea fi asigurata doar in cazul municipiului Bucuresti si judetul Ilfov, orice alte exceptii vor trebui agreate in prealabil cu echipa TheCounsel.

Prin instalarea si accesarea Continutului Aplicatiei sau, dupa caz, inscrierea datelor tale in aceasta Aplicatie, accepti Termenii si Conditiile de mai sus. In cazul in care nu esti de acord cu termenii și conditiile descrise mai sus, te rugam sa nu folosesti Aplicatia sau Continutul pus la dispozitie de aceasta Aplicatie.

Utilizatorul intelege ca prezentii Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane.

Read the terms in English